Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Kalendārs

calendar 2013 “Safari”

Kalendārs Safari ir papīra dzīvnieku kalendārs. Vienkārši izspiediet detaļas, salieciet un nostipriniet, lai pabeigtu. Padariet 2011. gadu par savvaļas dzīvnieku tikšanās gadu! Dzīve ar dizainu: kvalitatīviem dizainparaugiem ir spēks pārveidot telpu un pārveidot tā lietotāju prātus. Tie piedāvā ērti redzēt, turēt un lietot. Viņus piesātina vieglums un pārsteiguma elements, kas bagātina telpu. Mūsu oriģinālie produkti ir izstrādāti, izmantojot jēdzienu “Dzīve ar dizainu”.

Tirdzniecības Centrs

Fluxion

Tirdzniecības Centrs Šīs programmas iedvesma nāk no ant kalniem, kuriem ir unikāla struktūra. Lai arī skudru pakalnu iekšējā struktūra ir ļoti sarežģīta, tā var izveidot milzīgu un sakārtotu karaļvalsti. Tas parāda ļoti racionālu arhitektūras struktūru. Tikmēr graciozo skudru pakalnu iekšpusē tiek celta iespaidīga pils, kas šķiet īpaši izsmalcināta. Tāpēc dizaineris skudru gudrību izmanto, lai izveidotu gan māksliniecisku, gan labi izveidotu telpu, kā arī skudru pakalnus.

Ieejas Galds

organica

Ieejas Galds ORGANIKA ir Fabrizio filozofisks jebkuras organiskās sistēmas attēlojums, kurā visas daļas ir savstarpēji savienotas, lai iegūtu eksistenci. Dizains balstījās uz cilvēka ķermeņa sarežģītību un cilvēka sākotnējo ieceri. Skatītājs tiek novirzīts cildenā ceļojumā. Durvis šim braucienam ir divas masīvas koka formas, kuras uztver kā plaušas, pēc tam alumīnija vārpsta ar savienotājiem, kas atgādina mugurkaulu. Skatītājs var atrast savīti stieņus, kas izskatās kā artērijas, formu, kuru var interpretēt kā orgānu, un fināls ir skaists stikla veidnis, stiprs, bet trausls, tāpat kā cilvēka āda.

Izstāžu Kabīne

Onn Exhibition

Izstāžu Kabīne Onn ir augstas kvalitātes izstrādājumu izstrādājumu sajaukšanas tradīcijas ar mūsdienīgu dizainu, izmantojot kultūras vērtību meistarus. Onnas materiāli, krāsas un izstrādājumi ir dabas iedvesmoti, kas izgaismo tradicionālos varoņus ar mirdzuma garšu. Izstādes kabīne tika veidota, lai atkārtotu dabas ainu, izmantojot materiālus, kas tiek komplimentēti kopā ar izstrādājumiem, lai pats kļūtu par saskaņotu mākslas darbu.

Kalendārs

calendar 2013 “Farm”

Kalendārs Ferma ir kitet papīra dzīvnieku kalendārs. Pilnībā samontēts padara to par apburošu miniatūru fermu, kurā ir seši dažādi dzīvnieki. Dzīve ar dizainu: kvalitatīviem dizainparaugiem ir spēks pārveidot telpu un pārveidot tā lietotāju prātus. Tie piedāvā ērti redzēt, turēt un lietot. Viņus piesātina vieglums un pārsteiguma elements, kas bagātina telpu. Mūsu oriģinālie produkti ir izstrādāti, izmantojot jēdzienu “Dzīve ar dizainu”.

Mēteļa Statīvs

Lande

Mēteļa Statīvs Mēteļu statīvs bija veidots kā ļoti dekoratīva un funkcionāla biroja skulptūra, mākslas un funkcijas saplūšana. Tika uzskatīts, ka kompozīcija ir estētiska forma, lai izrotātu biroja telpas un aizsargātu mūsdienīgāko korporatīvo apģērbu - Blazer. Gala rezultāts ir ļoti enerģisks un izsmalcināts gabals. Ražošanai un mazumtirdzniecībai gabals bija veidots tā, lai būtu viegls, stiprs un masveidā ražojams.