Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Pielāgojams Paklājs

Jigzaw Stardust

Pielāgojams Paklājs Paklāji ir izgatavoti rombos un sešstūros, tos ir viegli novietot blakus viens otram ar pretslīdes virsmu. Lieliski piemērots grīdu un pat sienu segšanai, lai mazinātu traucējošās skaņas. Gabali tiek piegādāti 2 dažādos veidos. Gaiši rozā gabali ir ar rokām šuvēti NZ vilnā ar izšūtām līnijām banānu šķiedrā. Zilie gabali ir uzdrukāti uz vilnas.

Elektriskā Ģitāra

Eagle

Elektriskā Ģitāra Ērglis piedāvā jaunu elektriskās ģitāras koncepciju, kuras pamatā ir viegls, futūristisks un skulpturāls dizains ar jaunu dizaina valodu, kuru iedvesmojuši Streamline un organiskā dizaina filozofijas. Forma un funkcija apvienojas vienotā veselumā ar līdzsvarotām proporcijām, savstarpēji savienotiem apjomiem un elegantām līnijām ar plūsmas un ātruma sajūtu. Droši vien viena no visvieglākajām elektriskajām ģitārām faktiskajā tirgū.

Kulonu Lampa

Space

Kulonu Lampa Šī kulona dizaineru iedvesmoja asteroīdu eliptiskās un paraboliskās orbītas. Lampas unikālo formu nosaka anodētie alumīnija stabi, kas precīzi izvietoti 3D drukātā gredzenā, radot perfektu līdzsvaru. Baltā stikla nokrāsa vidū harmonizējas ar poliem un papildina izsmalcināto izskatu. Daži saka, ka lampa atgādina eņģeli, citi domā, ka tas izskatās kā graciozs putns.

Uguns Gatavošanas Komplekts

Firo

Uguns Gatavošanas Komplekts FIRO ir daudzfunkcionāls un pārnēsājams 5 kg gatavošanas komplekts katrai atklātajai ugunij. Cepeškrāsnī ir 4 katli, kas pievienoti atvilktņu sliedes konstrukcijai ar grozāmu balstu pārtikas līmeņa uzturēšanai. Tādējādi FIRO var viegli un droši izmantot kā atvilktni, neizlejot ēdienu, kamēr krāsns atrodas pusceļā ugunī. Podi tiek izmantoti ēdiena gatavošanai un ēšanas nolūkiem, un tos apstrādā ar galda piederumu instrumentu, kas sastiprinās katrā podi pusē, lai tos karstā laikā nēsātu temperatūras izolācijas kabatās. Tajā ietilpst arī sega, kas ir arī soma, kurā atrodas viss noderīgais aprīkojums.

Paklājs

feltstone rug

Paklājs Filca akmens laukuma paklājs rada optisku ilūziju par īstiem akmeņiem. Dažāda veida vilnas izmantošana papildina paklāja izskatu un izskatu. Akmeņi atšķiras viens no otra pēc izmēra, krāsas un augstuma - virsma izskatās dabā. Dažiem no tiem ir sūnu efekts. Katram olim ir putu kodols, kuru ieskauj 100% vilna. Balstoties uz šo mīksto serdi, katrs iezis izspiež zem spiediena. Paklāja pamatne ir caurspīdīgs paklājs. Akmeņi tiek šūti kopā un kopā ar paklājiņu.

Moduļu Dīvāns

Laguna

Moduļu Dīvāns Laguna dizaineru sēdvietas ir plaša mūsdienu moduļu dīvānu un solu kolekcija. Projektējusi itāļu arhitekte Elena Trevisana, ņemot vērā korporatīvās sēdvietas, un tas ir piemērots risinājums lielām vai mazām uzņemšanas zonām un izlaušanās vietām. Izliektie, apaļie un taisnie dīvānu moduļi ar un bez rokām tiks apvienoti nemanāmi ar atbilstošiem kafijas galdiņiem, lai nodrošinātu elastību, veidojot vairākas interjera dizaina shēmas.