Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Palīdzības Robots

Spoutnic

Palīdzības Robots Spoutnic ir atbalsta robots, kas paredzēts vistu izglītošanai, lai viņi varētu gulēt ligzdas kastēs. Vistas pieceļas pēc savas pieejas un atgriežas ligzdā. Parasti selekcionāram ik pēc stundas vai pat pusstundas dēšanas pīķa laikā jāiet apkārt visām savām ēkām, lai vistas neuzliek savas olas uz zemes. Mazais autonomais Spoutnic robots viegli iziet zem piegādes ķēdēm un var cirkulēt visā ēkā. Tā akumulators tur dienu un uzlādējas vienā naktī. Tas atbrīvo selekcionārus no garlaicīga un ilga uzdevuma, ļaujot iegūt labāku ražu un ierobežojot pārtraukto olu skaitu.

Daudzfunkcionāla Ģitāra

Black Hole

Daudzfunkcionāla Ģitāra Melnais caurums ir daudzfunkcionāla ģitāra, kuras pamatā ir smagā roka un metāla mūzikas stili. Ķermeņa forma ģitāristiem dod komforta sajūtu. Tas ir aprīkots ar šķidro kristālu displeju uz tāfeles, lai radītu vizuālos efektus un mācību programmas. Braila zīmes aiz ģitāras kakla var palīdzēt neredzīgiem vai vājredzīgiem cilvēkiem spēlēt ģitāru.

Portatīvā Gāzes Plīts

Herbet

Portatīvā Gāzes Plīts Herbet ir pārnēsājama gāzes plīts, tā tehnoloģija nodrošina optimālus āra apstākļus un sedz visas standarta ēdiena gatavošanas prasības. Plīts sastāv no tērauda detaļām, kas sagrieztas ar lāzeru, un tai ir atvērts un aizvērts mehānisms, kuru var bloķēt atvērtā stāvoklī, lai lietošanas laikā novērstu sabrukšanu. Tā atvērtais un aizvērtais mehānisms ļauj ērti nēsāt, pārvietot un uzglabāt.

Borts

Arca

Borts Arka ir monolīts, kas ieslodzīts tīklā, lāde, kas peld ar adriftiem kopā ar tās saturu. Lakots mdf konteiners, kas ir ievietots ideālā tīklā, kas izgatavots no cieta ozola, ir aprīkots ar trim kopējām ekstrakcijas atvilktnēm, kuras var organizēt atbilstoši dažādām vajadzībām. Cietais, cietais ozola tīkls ir veidots tā, lai tajā ietilptu termiski veidotās stikla plāksnes, lai iegūtu organisku formu, kas imitē ūdens spoguli. Viss skapis balstās uz caurspīdīga metakrilāta atbalsta, lai uzsvērtu ideālu peldošo.

Konteiners

Goccia

Konteiners Goccia ir trauks, kas rotā mājas ar maigām formām un siltām baltām gaismām. Tā ir mūsdienu mājas pavarda, tikšanās vieta laimīgai stundai ar draugiem dārzā vai kafijas galdiņš, lai lasītu grāmatu viesistabā. Tas ir keramikas trauku komplekts, kas piemērots siltas ziemas segas, kā arī sezonālu augļu vai svaiga vasaras dzēriena pudeles iegremdēšanai ledū. Tvertnes karājas no griestiem ar virvi un var tikt novietotas vajadzīgajā augstumā. Tie ir nopērkami 3 izmēros, no kuriem lielāko var komplektēt ar masīvu ozola virsu.

Galds

Chiglia

Galds Chiglia ir skulpturāls galds, kura formas atgādina laivas formas, bet arī atspoguļo visa projekta būtību. Koncepcija ir izpētīta modulāras attīstības rezultātā, sākot no šeit piedāvātā pamatmodeļa. Dovetail spārnu lineāritāte apvienojumā ar iespēju skriemeļiem brīvi slīdēt gar to, garantē galda stabilitāti, ļauj tam attīstīties garumā. Šīs funkcijas padara to viegli pielāgojamu mērķa videi. Lai iegūtu vēlamos izmērus, pietiks ar skriemeļu skaita un sijas garuma palielināšanu.