Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Velosipēdu Ķivere

Voronoi

Velosipēdu Ķivere Ķiveri iedvesmojusi 3D Voronoi struktūra, kas ir plaši izplatīta dabā. Ar parametriskās tehnikas un bionikas kombināciju velosipēda ķiverei ir uzlabota ārējā mehāniskā sistēma. Tas atšķiras no tradicionālās pārslu aizsardzības struktūras savā nepārspīlētajā bioniskajā 3D mehāniskajā sistēmā. Kad to ietekmē ārējs spēks, šī struktūra parāda labāku stabilitāti. Pie viegluma un drošības līdzsvara ķiveres mērķis ir nodrošināt cilvēkiem ērtāku, modernāku un drošāku personālo aizsardzību.

Kafijas Galdiņš

Planck

Kafijas Galdiņš Galds ir izgatavots no dažādiem saplākšņa gabaliem, kas ir salīmēti kopā zem spiediena. Virsmas ir slīpētas ar smiltīm un apstrādātas ar matētu un ļoti spēcīgu laku. Ir divi līmeņi - tā kā galda iekšpuse ir doba - tas ir ļoti praktiski žurnālu vai pledu ievietošanai. Zem galda ir iebūvēti ložu riteņi. Tātad plaisa starp grīdu un galdu ir ļoti maza, taču tajā pašā laikā to ir viegli pārvietot. Saplākšņa izmantošanas veids (vertikāls) padara to ļoti spēcīgu.

Atpūtas Krēsla Koncepcija

Dhyan

Atpūtas Krēsla Koncepcija Dyhan lounge koncepcija apvieno mūsdienīgu dizainu ar tradicionālajām austrumu idejām un iekšējā miera principiem, savienojot ar dabu. Izmantojot Lingam kā iedvesmas formu un Bodhi-koku un japāņu dārzus kā pamatu koncepcijas moduļiem, Dhyan (sanskritā: meditēt) pārveido austrumu filozofijas dažādās konfigurācijās, ļaujot lietotājam izvēlēties savu ceļu uz zen / relaksāciju. Ūdens dīķa režīms ieskauj lietotāju ar ūdenskritumu un dīķi, bet dārza režīms ieskauj lietotāju ar apstādījumiem. Standarta režīmā ir glabāšanas vietas zem platformas, kas darbojas kā plaukts.

3D Sejas Atpazīšanas Piekļuves Kontrole

Ezalor

3D Sejas Atpazīšanas Piekļuves Kontrole Iepazīstieties ar vairāku sensoru un kameru piekļuves kontroles sistēmu Ezalor. Algoritmi un vietējā skaitļošana ir izstrādāti, lai nodrošinātu privātumu. Finanšu līmeņa anti-spoofing tehnoloģija novērš viltus sejas maskas. Mīksts, atstarojošs apgaismojums rada komfortu. Vienā acumirklī lietotāji ērti var piekļūt sev tīkamajai vietai. Tā autentiskums bez pieskāriena nodrošina higiēnu.

Mēbeļu Kolekcija

Phan

Mēbeļu Kolekcija Phan kolekcija ir iedvesmojusies no Phan konteinera, kas ir Taizemes konteineru kultūra. Dizaineris izmanto Phan konteineru struktūru, lai mēbeļu struktūra būtu spēcīga. Noformējiet formu un detaļas, kas to padara mūsdienīgu un vienkāršu. Dizaineris izmantoja lāzera griešanas tehnoloģiju un saliekamās metāla lokšņu mašīnas kombināciju ar CNC koksni, lai izgatavotu sarežģītu un unikālu detaļu, kas atšķiras no citām. Virsma ir pabeigta ar pulvera pārklājumu, lai struktūra būtu ilgstoša, stipra, bet viegla.

Izvelkamais Izkārnījumos

Tatamu

Izvelkamais Izkārnījumos Līdz 2050. gadam divas trešdaļas zemes iedzīvotāju dzīvos pilsētās. Tatamu galvenais mērķis ir nodrošināt elastīgas mēbeles cilvēkiem ar ierobežotu vietu, ieskaitot tos, kuri bieži pārvietojas. Mērķis ir radīt intuitīvas mēbeles, kas apvieno izturību un īpaši plānu formu. Izkārnījuma izvietošanai ir nepieciešama tikai viena pagriešanās kustība. Lai arī visas eņģes izgatavotas no izturīga auduma, saglabājot to vieglo svaru, koka malas nodrošina stabilitāti. Pēc tam, kad tam tiek izdarīts spiediens, izkārnījumi tikai nostiprinās, jo to gabali nofiksējas, pateicoties unikālajam mehānismam un ģeometrijai.