Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
46 Collu Televizors, Kas Atbalsta Hd Apraidi,

V TV - 46120

46 Collu Televizors, Kas Atbalsta Hd Apraidi, Iedvesmojies no spīdīgām atstarojošām virsmām un spoguļa efektiem. Aizmugurējais aizmugurējais vāks ir izgatavots no plastmasas iesmidzināšanas veidņu tehnoloģijas. Vidējā daļa ir izgatavota no lokšņu metāla liešanas. Atbalsta statīvs ir īpaši izstrādāts ar stiklu, kas krāsots no aizmugures, un caurspīdīgu kaklu ar hromētu gredzena detaļu. Uz virsmām izmantotais spīduma līmenis ir sasniegts, izmantojot īpašus krāsošanas procesus.

Led Saulessargs Un Lielā Dārza Lāpa

NI

Led Saulessargs Un Lielā Dārza Lāpa Pavisam jaunais NI Parasol apgaismojums tiek no jauna definēts tādā veidā, ka tas var būt kas vairāk nekā tikai gaismas objekts. Inovatīvi apvienojot saulessargu un dārza lāpu, NI izskatās gudri stāvošs blakus sauļošanās krēsliem pie baseina vai citās āra vietās no rīta līdz vakaram. Patentētais pirkstu uztverošais ārpusbiržas (viena pieskāriena reostats) lietotājiem ļauj ērti pielāgot vēlamo trīs kanālu apgaismojuma sistēmas apgaismojuma līmeni. NI pieņem arī zemsprieguma 12 V LED draiveri, kas ģenerē ļoti maz siltuma, nodrošinot energoefektīvu sistēmas barošanas avotu ar vairāk nekā 2000 gab 0,1W gaismas diodēm.

Apgaismes Ķermeņi

Yazz

Apgaismes Ķermeņi Yazz ir jautrs apgaismes ķermeņi, kas izgatavoti no salokāmiem pusstingriem vadiem, ļaujot lietotājam izliekties jebkurā formā vai formā, kas piemērota viņu noskaņojumam. Tam ir arī pievienots domkrats, kas ļauj ērti apvienot vairāk nekā vienu ierīci. Yazz ir arī estētiski pievilcīgs, lietotājam draudzīgs un ekonomisks. Koncepcija radās no idejas samazināt apgaismojumu līdz tā pamata elementiem kā skaistuma galīgajai izpausmei, nezaudējot estētisko triecienu apgaismojumu, jo rūpnieciskais minimālisms pati par sevi ir māksla.

Taburete

Kagome

Taburete Sjēnas Asano projektēts ar fona grafisko dizainu, Sen ir 6 mēbeļu tērauda mēbeļu kolekcija, kas pārveido 2D līnijas 3D formās. Katrs gabals, ieskaitot “kagome tabureti”, ir izveidots ar līnijām, kas samazina lieko daudzumu, lai izteiktu gan formu, gan funkcionalitāti dažādās lietojumprogrammās, iedvesmojoties no unikāliem avotiem, piemēram, tradicionālajiem japāņu amatniecības izstrādājumiem un modeļiem. Kagome krēsls ir izgatavots no 18 taisna leņķa trīsstūriem, kas viens otru atbalsta, un, skatoties no augšas, veido tradicionālo japāņu amatniecības modeli kagome moyou.

Pielāgojams Universālais Dators

BENT

Pielāgojams Universālais Dators Izstrādāts pēc masveida pielāgošanas principa, labāk apmierinot lietotāju vajadzības, ievērojot masveida produkcijas ierobežojumus. Galvenais izaicinājums šajā projektā bija izcelt dizainu, kas masveida ražošanas ierobežojumos apmierinātu četru lietotāju grupu atšķirīgās vajadzības. Trīs galvenie pielāgošanas vienumi ir definēti un izmantoti, lai atšķirtu produktu šīm lietotāju grupām: 1. ekrāna koplietošana2 ekrāna augstuma korekcija3.taustiņu un kalkulatoru kombinācija. Kā risinājums ir pievienots pielāgojams sekundārais ekrāna modulis, un

Lampa

Hitotaba

Lampa Sjēnas Asano projektēts ar fona grafisko dizainu, Sen ir 6 mēbeļu tērauda mēbeļu kolekcija, kas pārveido 2D līnijas 3D formās. Katrs gabals, ieskaitot “hitotaba lampu”, ir izveidots ar līnijām, kas samazina pārmērību, lai izteiktu gan formu, gan funkcionalitāti dažādās lietojumprogrammās, iedvesmojoties no unikāliem avotiem, piemēram, tradicionālajiem japāņu amatniecības izstrādājumiem un modeļiem. Hitotaba lampu iedvesmojis gleznainākais skats uz Japānas laukiem, kur rīsu salmu saišķi pēc novākšanas novietoti uz leju, lai nožūtu.