Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Gaisma

Louvre

Gaisma Luvras gaisma ir Grieķijas vasaras saules gaismas iedvesmota interaktīva galda lampa, kas viegli nokļūst no slēgtiem slēģiem caur Luvru. Tas sastāv no 20 gredzeniem, 6 no korķa un 14 no plexiglas, kas rotaļīgi maina kārtību, lai gaismas difūziju, apjomu un galīgo estētiku mainītu atbilstoši lietotāju vēlmēm un vajadzībām. Gaisma iziet cauri materiālam un izraisa tā izkliedi, tāpēc nekādas ēnas neparādās ne uz pašas, ne uz apkārtējām virsmām. Gredzeni ar dažādu augstumu dod iespēju bezgalīgām kombinācijām, drošai pielāgošanai un pilnīgai gaismas kontrolei.

Lampa

Little Kong

Lampa Little Kong ir apkārtējās vides lampu sērija, kas satur austrumu filozofiju. Austrumu estētika lielu uzmanību pievērš attiecībām starp virtuālo un faktisko, pilnīgu un tukšu. Gaismas diožu smalka slēpšana metāla stabā ne tikai nodrošina abažūra tukšumu un tīrību, bet arī atšķir Kongu no citām lampām. Dizaineri uzzināja par iespējamo amatu pēc vairāk nekā 30 reizes eksperimentiem, lai perfekti parādītu gaismu un dažādas tekstūras, kas ļauj iegūt pārsteidzošu apgaismojuma pieredzi. Bāze atbalsta bezvadu uzlādi, un tai ir USB ports. To var ieslēgt vai izslēgt, tikai vicinot rokas.

Virtuves Izkārnījumi

Coupe

Virtuves Izkārnījumi Šī taburete ir paredzēta, lai palīdzētu uzturēt neitrālu sēdēšanas stāvēšanas pozu. Novērojot cilvēku ikdienas izturēšanos, dizaina komanda atrada nepieciešamību cilvēkiem īsāku laiku sēdēt uz taburetes, piemēram, ātri sēdēt virtuvē, kas iedvesmoja komandu izveidot šo tabureti speciāli, lai pielāgotos šādai uzvedībai. Šī taburete ir veidota ar minimālām detaļām un konstrukcijām, padarot tabureti pieejamu un rentablu gan pircējiem, gan pārdevējiem, ņemot vērā ražotāju produktivitāti.

Iekštelpu Veļas Josta

Brooklyn Laundreel

Iekštelpu Veļas Josta Šī ir veļas josta iekšdarbiem. Kompakts korpuss, kas ir mazāks par japāņu brošūru, izskatās kā mērlente, gluda apdare bez skrūves uz virsmas. 4 m garai jostai ir 29 caurumi, katrā caurumā var turēt un turēt mēteļa pakaramo bez drēbju tapas, tas darbojas ātri nožūt. Josta izgatavota no antibakteriāla un pret pelējumu vērsta poliuretāna, droša, tīra un stipra materiāla. Maksimālā slodze ir 15 kg. 2 gab āķa un rotējošā korpusa ļauj izmantot vairākos virzienos. Mazs un vienkāršs, taču tas ir ļoti noderīgs veļas mazgāšanai telpās. Vienkārša darbība un vieda instalēšana derēs jebkura veida telpām.

Dīvāns

Shell

Dīvāns Shell dīvāns parādījās kā jūras gliemeņu kontūru un modes tendenču kombinācija, atdarinot eksoskeleta tehnoloģiju un 3D drukāšanu. Mērķis bija izveidot dīvānu ar optiskas ilūzijas efektu. Tam vajadzētu būt vieglām un gaisīgām mēbelēm, kuras varētu izmantot gan mājās, gan ārpus tām. Lai panāktu viegluma efektu, tika izmantots neilona virvju tīkls. Tādējādi liemeņa cietību līdzsvaro silueta līniju aušana un maigums. Stingru pamatni zem sēdekļa stūra sekcijām var izmantot kā sānu galdus, un mīkstie augšējie sēdekļi un spilveni pabeidz kompozīciju.

Atzveltnes Krēsls

Infinity

Atzveltnes Krēsls Galvenais Infinity atzveltnes krēsla dizaina uzsvars tiek likts tieši uz atzveltni. Tā ir atsauce uz bezgalības simbolu - apgrieztu astoņu skaitli. Tas it kā maina savu formu, pagriežoties, iestatot līniju dinamiku un atjaunojot bezgalības zīmi vairākās plaknēs. Atzveltni velk kopā vairākas elastīgas joslas, kas veido ārēju cilpu, kas arī atgriežas pie bezgalīgā dzīves un līdzsvara ciklisma simbolikas. Papildu uzsvars tiek likts uz unikālām kājām-buksēm, kas droši nostiprina un atbalsta atzveltnes krēsla sānu daļas tāpat kā skavas.