Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Ledus Pelējums

Icy Galaxy

Ledus Pelējums Daba vienmēr ir bijusi viens no vissvarīgākajiem dizaineru iedvesmas avotiem. Ideja ienāca dizaineru prātā, izpētot Piena ceļa galaktikas telpu un tēlu. Vissvarīgākais šī dizaina aspekts bija radīt unikālu formu. Daudzi tirgū esošie dizainparaugi ir vērsti uz skaidrāka ledus izgatavošanu, bet šajā prezentētajā dizainā dizaineri apzināti pievērsās formām, kuras veido minerāli, kamēr ūdens pārvēršas ledus, lai būtu skaidrāks, ka dizaineri pārveidoja dabisku defektu. uz skaistu efektu. Šis dizains rada spirālveida sfērisku formu.

Pārveidojoša Velosipēdu Novietošana

Smartstreets-Cyclepark™

Pārveidojoša Velosipēdu Novietošana Smartstreets-Cyclepark ir daudzpusīga, pilnveidota velosipēdu novietošanas iekārta diviem velosipēdiem, kas der dažās minūtēs, lai ļautu ātri uzlabot velosipēdu novietošanas iespējas visās pilsētas teritorijās, nepievienojot jucekli ielas skatam. Iekārtas palīdz samazināt velosipēdu zādzības, un tās var uzstādīt pat visšaurākajās ielās, atbrīvojot jaunu vērtību no esošās infrastruktūras. Izgatavots no nerūsējošā tērauda, aprīkojumu var saskaņot ar RAL krāsu un zīmolu vietējām pašvaldībām vai sponsoriem. To var izmantot arī, lai palīdzētu noteikt veloceliņus. To var pārkonfigurēt, lai tas atbilstu jebkura izmēra vai stila kolonnām.

Kāpnes

U Step

Kāpnes U pakāpienu kāpnes veido, saslēdzot divus u formas kvadrātveida kastes profila gabalus ar atšķirīgiem izmēriem. Tādā veidā kāpnes kļūst patstāvīgas ar noteikumu, ka izmēri nepārsniedz slieksni. Šo gabalu iepriekšēja sagatavošana nodrošina montāžas ērtības. Arī šo taisno gabalu iesaiņošana un transportēšana ir ievērojami vienkāršota.

Kāpnes

UVine

Kāpnes UV spirālveida kāpnes veido, mainoties U un V formas kārbu profiliem. Tādā veidā kāpnes kļūst patstāvīgas, jo tām nav nepieciešams centra stabs vai perimetra balsts. Pateicoties modulārajai un daudzpusīgajai struktūrai, dizains atvieglo ražošanu, iesaiņošanu, transportēšanu un uzstādīšanu.

Koka E-Velosipēds

wooden ebike

Koka E-Velosipēds Berlīnes uzņēmums Aceteam izveidoja pirmo koka e-velosipēdu, uzdevums bija to uzbūvēt videi draudzīgā veidā. Kompetentā sadarbības partnera meklēšana bija veiksmīga ar Ebersvaldes ilgtspējīgas attīstības universitātes Koksnes zinātnes un tehnoloģijas fakultāti. Matiasa Broda ideja kļuva par realitāti, apvienojot CNC tehnoloģiju un zināšanas par koka materiālu, dzimis koka E-Bike.

Galda Gaisma

Moon

Galda Gaisma Šai gaismai ir aktīva loma, lai pavadītu cilvēkus darba telpā no rīta līdz vakaram. Tā tika izstrādāta, ņemot vērā cilvēku darba vidi. Vadu var savienot ar klēpjdatoru vai strāvas banku. Mēness forma tika veidota no trim ceturtdaļām apļa kā uzlecoša ikona no reljefa attēla, kas izgatavots no nerūsējoša rāmja. Mēness virsmas raksts atgādina nosēšanās ceļvedi kosmosa projektā. Iestatījums izskatās kā skulptūra dienasgaismā un gaismas ierīce, kas naktī nomierina saspringto darbu.