Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Tvaika Nosūcējs

Black Hole Hood

Tvaika Nosūcējs Šī diapazona kapuce, ko projektējuši Black Hole un Worm Hole, padara produktu skaistu un mūsdienīgu, tas viss rada emocionālas sajūtas un ir pieņemams. Tas padara emocionālus mirkļus un ērtu lietošanu ēdiena gatavošanas laikā. Tas ir viegls, viegli uzstādāms, viegli tīrāms un paredzēts mūsdienu Īlandes virtuvēm.

Skaļrunis

Black Hole

Skaļrunis Melnais caurums, kas izveidots uz mūsdienu viedo tehnoloģiju bāzes, un tas ir Bluetooth portatīvais skaļrunis. To var savienot ar jebkuru mobilo tālruni ar dažādām platformām, un tam ir USB ports, lai izveidotu savienojumu ar ārēju portatīvo atmiņu. Iegulto gaismu varētu izmantot kā galda apgaismojumu. Arī pievilcīgais Black Hole izskats padara to par pievilcīgu mājas trauku, ko var izmantot interjera dizainā.

Portatīvais Bluetooth Skaļrunis

Black Box

Portatīvais Bluetooth Skaļrunis Šis ir Bluetooth portatīvais skaļrunis. Tas ir viegls un mazs, un tam ir emocionāla forma. Es izstrādāju Black Box skaļruņu formu, vienkāršojot viļņu formu. Lai klausītos stereo skaņu, tam ir divi skaļruņi, pa kreisi un pa labi. Arī šie abi skaļruņi ir katra viļņa formas daļa. Viena ir pozitīva viļņa forma un viena negatīva viļņa forma. izmantošanai šī ierīce var savienot pāri ar citām elektroniskām ierīcēm, piemēram, mobilajām un datoru, izmantojot Bluetooth, un atskaņot skaņu. Arī tam ir akumulatora koplietošana. Saliekot divus skaļruņus, uz galda parādās melna kaste, kad tā netiek izmantota.

Portatīvais Skaļrunis

Seda

Portatīvais Skaļrunis Seda ir intelekta tehnoloģiju bāzes funkcionālā ierīce. Pildspalvas turētājs centrā ir vietas organizētājs. Arī digitālās funkcijas, piemēram, USB ports un Bluetooth savienojums, padara to par pārnēsājamu atskaņotāju un skaļruni ar mājas zonu, izmantojot pielāgošanu. Gaismas josla, kas iestiprināta ārējā korpusā, darbojas kā galda lampa. Arī pievilcīgais greznais izskats padara to tik pievilcīgu mājas izstrādājumus, kurus var izmantot interjera dizainā. Arī telpas labāka izmantošana ir viena no Sedas būtiskām iezīmēm.

Kafijas Tase Un Apakštase

WithDelight

Kafijas Tase Un Apakštase Bites lieluma saldo kārumu pasniegšana no kafijas puses ir daļa no daudzām dažādām kultūrām, jo ir ierasts pasniegt tasi kafijas ar turku baudījumu Turcijā, biscotti Itālijā, churros Spānijā un datumus Arābijā. Tomēr parastajās apakštasītēs šie kārumi slīd uz karstās kafijas tases un pielīp vai kļūst mitri no kafijas izliešanas. Lai to novērstu, šai kafijas tasītei ir apakštase ar speciālajām spraugām, kas uztur kafijas pagatavošanu savā vietā. Tā kā kafija ir viens no galvenajiem karstajiem dzērieniem, kafijas dzeršanas kvalitātes uzlabošanai ir liela nozīme ikdienas dzīvē.

Galds

Codependent

Galds Ar kodektoru palīdzību tiek apvienota psiholoģija un dizains, īpaši koncentrējoties uz psiholoģiskā stāvokļa, kopendences fiziskām izpausmēm. Šīm divām savstarpēji savienotajām tabulām ir jāpaļaujas viena uz otru, lai darbotos. Abas formas nespēj patstāvīgi pastāvēt, bet kopā veido vienu funkcionālu formu. Fināla galds ir spēcīgs piemērs, kura kopums ir lielāks nekā tā daļu summa.