Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Drošības Ierīce

G2 Face Recognition

Drošības Ierīce Augsta materiālu kvalitāte un dizaina vienkāršība padara šo drošības sejas atpazīšanas ierīci par izdomātu, stilīgu un izturīgu. Iekšpusē ir uzlabota tehnoloģija, lai padarītu to par vienu no ātrākajām pasaulē un ļoti precīzu, neviens nevar krāpties no tā algoritma. Ūdensnecaurlaidīgs izstrādājums ar atmosfēras led apgaismojumu aizmugurē, lai radītu apkārtējo atmosfēru pat aukstākajā birojā. Kompaktais izmērs padara to piemērotu gandrīz visur, un forma ļauj to novietot horizontāli vai vertikāli.

Attīstās Mēbeles

dotdotdot.frame

Attīstās Mēbeles Mājas kļūst mazākas, tāpēc tām ir vajadzīgas daudzpusīgas, vieglas mēbeles. Dotdotdot.Frame ir pirmā mobilā, pielāgojamā mēbeļu sistēma tirgū. Efektīvu un kompaktu rāmi var piestiprināt pie sienas vai noliekt pret to, lai to ērti novietotu ap mājām. Un tā pielāgojamība nāk no 96 caurumiem un paplašinātā piederumu klāsta, lai tos iestiprinātu. Izmantojiet vienu vai pievienojieties vairākām sistēmām kopā pēc vajadzības - tur ir pieejama bezgalīga kombinācija.

Pārstrādājamo Atkritumu Šķirošanas Sistēma

Spider Bin

Pārstrādājamo Atkritumu Šķirošanas Sistēma Zirnekļu tvertne ir universāls un ekonomisks risinājums pārstrādājamo materiālu šķirošanai. Uznirstošo atkritumu tvertņu grupa ir izveidota mājām, birojam vai ārpus telpām. Vienai precei ir divas pamatdaļas: rāmis un soma. To ir viegli pārvietot no vienas vietas uz otru, ērti transportēt un uzglabāt, jo, kad to nelieto, tas var būt plakans. Pircēji tiešsaistē pasūta zirnekļu tvertni, kur viņi var izvēlēties izmēru, zirnekļu tvertņu skaitu un somas veidu atbilstoši savām vajadzībām.

Ledus Pelējums

Icy Galaxy

Ledus Pelējums Daba vienmēr ir bijusi viens no vissvarīgākajiem dizaineru iedvesmas avotiem. Ideja ienāca dizaineru prātā, izpētot Piena ceļa galaktikas telpu un tēlu. Vissvarīgākais šī dizaina aspekts bija radīt unikālu formu. Daudzi tirgū esošie dizainparaugi ir vērsti uz skaidrāka ledus izgatavošanu, bet šajā prezentētajā dizainā dizaineri apzināti pievērsās formām, kuras veido minerāli, kamēr ūdens pārvēršas ledus, lai būtu skaidrāks, ka dizaineri pārveidoja dabisku defektu. uz skaistu efektu. Šis dizains rada spirālveida sfērisku formu.

Pārveidojoša Velosipēdu Novietošana

Smartstreets-Cyclepark™

Pārveidojoša Velosipēdu Novietošana Smartstreets-Cyclepark ir daudzpusīga, pilnveidota velosipēdu novietošanas iekārta diviem velosipēdiem, kas der dažās minūtēs, lai ļautu ātri uzlabot velosipēdu novietošanas iespējas visās pilsētas teritorijās, nepievienojot jucekli ielas skatam. Iekārtas palīdz samazināt velosipēdu zādzības, un tās var uzstādīt pat visšaurākajās ielās, atbrīvojot jaunu vērtību no esošās infrastruktūras. Izgatavots no nerūsējošā tērauda, aprīkojumu var saskaņot ar RAL krāsu un zīmolu vietējām pašvaldībām vai sponsoriem. To var izmantot arī, lai palīdzētu noteikt veloceliņus. To var pārkonfigurēt, lai tas atbilstu jebkura izmēra vai stila kolonnām.

Kāpnes

U Step

Kāpnes U pakāpienu kāpnes veido, saslēdzot divus u formas kvadrātveida kastes profila gabalus ar atšķirīgiem izmēriem. Tādā veidā kāpnes kļūst patstāvīgas ar noteikumu, ka izmēri nepārsniedz slieksni. Šo gabalu iepriekšēja sagatavošana nodrošina montāžas ērtības. Arī šo taisno gabalu iesaiņošana un transportēšana ir ievērojami vienkāršota.