Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Gredzens

Wishing Well

Gredzens Pēc sapņiem, apmeklējot rožu dārzu, Tippy ieradās pēc vēlēšanās, kuru labi ieskauj rozes. Tur viņa ieskatījās akā un ieraudzīja nakts zvaigžņu atspulgu un izteica vēlējumu. Nakts zvaigznes attēlo dimanti, un rubīns simbolizē viņas visdziļāko aizraušanos, sapņus un cerības, kuras viņa radīja vēlēšanās labi. Šim dizainam ir pielāgots rožu griezums, sešstūra rubīna spīle, kas izgatavota no 14K cieta zelta. Mazas lapas ir cirsts, lai parādītu dabisko lapu tekstūru. Gredzenveida josla atbalsta plakanu augšdaļu un nedaudz izliekas uz iekšu. Gredzenu izmēri ir matemātiski jāaprēķina.

Soma

Totepographic

Soma Topogrāfiski iedvesmota dizaina somiņa, kas kalpos kā ērta nēsāšana, it īpaši šajās aizņemtajās dienās, kas pavadītas, iepērkoties vai rīkojoties. Tote somas ietilpība ir kā kalns, un tajā var turēt vai pārvadāt daudzas lietas. Orākula kauls veido maisa kopējo struktūru, topogrāfiskās kartes forma ir virsmas materiāls tāpat kā kalna nevienmērīgā virsma.

Kulons

Taq Kasra

Kulons Taq Kasra, kas nozīmē kasra arch, ir Sasani karalistes atgādinājums, kas tagad atrodas Irākā. Šis kulons, kuru iedvesmojusi Taq kasra ģeometrija un bijušo suverenitāšu diženums, kas bija to struktūrā un subjektīvismā, ir ticis izmantots šajā arhitektūras metodē, lai izveidotu šo etosu. Vissvarīgākais atribūts ir tas, ka tas ir mūsdienīgs dizains, kas to ir padarījis par gabalu ar izteiktu skatu tā, lai no sāniem tas izskatās kā tunelis un rada subjektīvismu un veido frontālo skatu, no kura tas ir veidojis arkveida telpu.

Sieviešu Apģērbu Kolekcija

Utopia

Sieviešu Apģērbu Kolekcija Šajā kolekcijā Yina Hwang galvenokārt iedvesmoja formas, kas ir simetriskas un asimetriskas ar pazemes mūzikas kultūras pieskārienu. Viņa kolekcionēja šo kolekciju, balstoties uz savu centrālo momentu, kurā viņš sevi apskāva, lai izveidotu funkcionālu, tomēr abstraktu apģērbu un aksesuāru kolekciju, lai iemiesotu stāstu par savu pieredzi. Katra projekta apdruka un audums ir oriģināls, un audumu pamatnei viņa galvenokārt izmantoja PU ādu, satīnu, Power Mash un spandeksu.

Kaklarotu Un Auskaru Komplekts

Ocean Waves

Kaklarotu Un Auskaru Komplekts Okeāna viļņu kaklarota ir skaists mūsdienu rotaslietu elements. Dizaina galvenā iedvesma ir okeāns. Kaklarotā ir ietverti galvenie elementi - tā plašums, vitalitāte un tīrība. Dizaineris ir izmantojis labu zilās un baltās krāsas līdzsvaru, lai parādītu okeāna izšļakstīto redzējumu. Tas ir roku darbs no 18K baltā zelta un radzēm ar dimantiem un zilo safīru. Kaklarota ir diezgan liela, tomēr smalka. Tas ir izstrādāts, lai atbilstu visiem tērpu veidiem, taču ir vairāk piemērots, lai pārī savienotu ar kakla izgriezumu, lai tas nepārklājas.

Apdrukāts Tekstils

The Withering Flower

Apdrukāts Tekstils Vīkstošais zieds ir ziedu tēla spēka svinības. Zieds ir populārs priekšmets, kas ķīniešu literatūrā rakstīts kā personifikācija. Pretstatā ziedoša zieda popularitātei pūdošā zieda attēli bieži tiek saistīti ar jinx un tabu. Kolekcijā apskatīts, kas veido sabiedrības uztveri par to, kas ir cildens un nožēlojams. Izstrādāts no 100 līdz 200 cm garenām tilla kleitām un sietspiedes drukāšanai uz caurspīdīgiem acu audumiem, tekstilizstrādājumu tehnika ļauj izdrukām palikt necaurspīdīgām un elastīgām uz acs, radot izdruku izskatu gaisā.