Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Savienots Pulkstenis

COOKOO

Savienots Pulkstenis COOKOO ™, pasaulē pirmais dizaineru viedpulkstenis, kas apvieno analogo kustību ar digitālo displeju. Ar ļoti tīru līniju un viedajām funkcijām ikonisko dizainu pulkstenis parāda vēlamos paziņojumus no sava viedtālruņa vai iPad. Pateicoties COOKOO App ™ lietotājiem, saglabājiet kontroli pār savu saistīto dzīvi, izvēloties paziņojumus un brīdinājumus, kurus viņi vēlas saņemt tieši uz jūsu rokas. Nospiežot pielāgojamo taustiņu COMMAND, varēsit attālināti iedarbināt kameru, tālvadības pults mūzikas atskaņošanu, vienas pogas reģistrēšanos Facebook un daudzas citas iespējas.

Projekta nosaukums : COOKOO, Dizaineru vārds : CONNECTEDEVICE Ltd, Klienta vārds : COOKOO, a new brand created 2012 by ConnecteDevice Limited..

COOKOO Savienots Pulkstenis

Šis izcilais dizains ir platīna dizaina balvas ieguvējs rotaļlietu, spēļu un hobiju produktu dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt platīna godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus rotaļlietu, spēļu un hobiju produktu dizaina darbus.