Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Atpūtas Klubs

Central Yosemite

Atpūtas Klubs Atgriezieties pie dzīves vienkāršības: saule caur loga gaismu un ēnu krustpunktiem. Lai labāk atspoguļotu dabisko garšu kopējā telpā, pilnībā izmantojiet baļķu dizainu, vienkāršu un stilīgu, humānisku komfortu, uzsverot mākslinieciskās telpas atmosfēru. Austrumu šarmu tonis, ar unikālu telpisko noskaņu. Šī ir vēl viena interjera izpausme, tā ir dabiska, tīra, mainīga.

Sausās Tējas Iepakojums

SARISTI

Sausās Tējas Iepakojums Dizains ir cilindrisks trauks ar dinamiskām krāsām. Inovatīvs un izgaismojošs krāsu un formu pielietojums rada harmonisku dizainu, kas atspoguļo SARISTI augu uzlējumus. Kas atšķir mūsu dizainu, ir mūsu spēja piešķirt modernu pagriezienu sausās tējas iepakojumam. Iepakojumā izmantotie dzīvnieki atspoguļo emocijas un apstākļus, kurus cilvēki bieži piedzīvo. Piemēram, flamingo putni pārstāv mīlestību, pandas lācis - relaksāciju.

Olīveļļas Iepakojums

Ionia

Olīveļļas Iepakojums Tā kā senie grieķi mēdza krāsot un noformēt katru olīveļļas amforu (trauku) atsevišķi, viņi nolēma to darīt šodien! Viņi atdzīvināja un izmantoja šo seno mākslu un tradīcijas mūsdienu mūsdienu ražošanā, kur katrai no 2000 saražotajām pudelēm ir atšķirīgi raksti. Katra pudele ir individuāli izstrādāta. Tas ir vienreizējs lineārs dizains, kas iedvesmots no sengrieķu modeļiem ar mūsdienīgu pieskārienu, kas godina vintage olīveļļas mantojumu. Tas nav apburtais loks; tā ir taisna attīstoša radošā līnija. Katra ražošanas līnija rada 2000 dažādu dizainu.

Zīmola Lietošana

1869 Principe Real

Zīmola Lietošana 1869. gada Principe Real ir viesu nams, kas atrodas Lisabonas modernākajā vietā - Principe Real. Madonna tikko nopirka māju šajā apkārtnē. Šī pansija atrodas 1869. gada vecā pilī, saglabājot veco šarmu, kas sajaukts ar mūsdienu interjeru, piešķirot tai greznu izskatu. Šim zīmolam bija jāiekļauj šīs vērtības savā logotipā un zīmola lietojumprogrammās, lai atspoguļotu šīs unikālās naktsmītnes filozofiju. Tā rezultātā tiek izveidots logotips, kas sajauc klasisko fontu, atgādinot vecos durvju numurus, ar modernu tipogrāfiju un detalizētu informāciju par stilizētu gultas ikonu L Real.

Dzīvesvieta

Panorama Villa

Dzīvesvieta Izņemot tipiska Mani ciema struktūru, koncepcija tiek iecerēta kā atsevišķu akmens fragmentu virkne, kas griežas ap ātriju, ieejas un dzīvojamām telpām. Rezidences aptuvenie apjomi atver dialogu ar viņu dabisko vidi, savukārt viņu atvēršanās ritms vai nu nodrošina privātumu, vai arī aicina uz panorāmas skatu uz horizontu, veidojot tiešu secīgu un daudzveidīgu stāstījumu pieredzi. Villa atrodas Navarino rezidencēs, privātu īpašumu luksusa villu kolekcijā, Navarino kāpu kūrorta centrā.

Bavārijas Alus Iepakojuma Dizains

AEcht Nuernberger Kellerbier

Bavārijas Alus Iepakojuma Dizains Viduslaikos vietējās alus darītavas ļāva savam alus laikmetam atrasties vairāk nekā 600 gadus vecos akmeņu cirstos pagrabos zem Nirnbergas pils. Godinot šo vēsturi, "AEcht Nuernberger Kellerbier" iesaiņojums atskatās uz laiku. Alus etiķetē redzams uz rokas klints sēžot uz klintīm un koka mucu pagrabā, ko ierāmējuši vintage stila fonti. Plombēšanas etiķete ar uzņēmuma preču zīmi "St. Mauritius" un vara krāsas korona korķis apliecina meistarību un uzticību.