Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Skulptūru Uzstādīšana

Superegg

Skulptūru Uzstādīšana Superegg ir vienreizējas lietošanas kafijas kapsulu strauja reizināšana, kas simbolizē ērtības cilvēkiem un to ietekmi uz vidi. Atrodoties virs zemes, teksturētā ģeometriskā superegg forma, kā to dokumentējis matemātiķis Gabriels Lāms, ir izraudzīta ar nejauši izmestām kafijas kapsulām, kas sakārtotas perfektās līnijās. Viscerālā pieredze saista skatītāju no visiem leņķiem un attālumiem. Sociālajos plašsaziņas līdzekļos un vietējā sabiedrībā tika savākti vairāk nekā 3000 kapsulu. Superegg ļauj skatītājam izpētīt atkritumus un veicina jaunus pārstrādes ieradumus.

Projekta nosaukums : Superegg, Dizaineru vārds : Jaco Roeloffs, Klienta vārds : Jaco Roeloffs.

Superegg Skulptūru Uzstādīšana

Šis izcilais dizains ir platīna dizaina balvas ieguvējs rotaļlietu, spēļu un hobiju produktu dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt platīna godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus rotaļlietu, spēļu un hobiju produktu dizaina darbus.

Dienas dizaina intervija

Intervijas ar pasaules slaveniem dizaineriem.

Izlasiet jaunākās intervijas un sarunas par dizainu, radošumu un inovācijām starp dizaina žurnālistu un pasaules slaveniem dizaineriem, māksliniekiem un arhitektiem. Skatiet slavenu dizaineru, mākslinieku, arhitektu un novatoru jaunākos dizaina projektus un godalgotos dizainus. Atklājiet jaunas atziņas par radošumu, inovācijām, mākslu, dizainu un arhitektūru. Uzziniet par lielisko dizaineru projektēšanas procesiem.