Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Krēsls

Stool Glavy Roda

Krēsls Stool Glavy Roda iemieso ģimenes galvai raksturīgās īpašības: integritāti, organizētību un pašdisciplīnu. Taisni leņķi, apļa un taisnstūra formas kombinācijā ar ornamenta elementiem atbalsta pagātnes un tagadnes saikni, padarot krēslu par mūžīgu priekšmetu. Krēsls ir izgatavots no koka, izmantojot videi draudzīgus pārklājumus, un to var krāsot jebkurā vēlamajā krāsā. Stool Glavy Roda dabiski iederēsies jebkurā biroja, viesnīcas vai privātmājas interjerā.

Balva

Nagrada

Balva Šis dizains ir realizēts, lai veicinātu dzīves normalizēšanos pašizolācijas laikā un izveidotu īpašu balva tiešsaistes turnīru uzvarētājiem. Balvas dizains atspoguļo bandinieka pārtapšanu par karalieni, kā atzinību spēlētājas progresam šahā. Balva sastāv no divām plakanām figūrām, karalienes un bandinieka, kuras ir ievietotas viena otrā šauru spraugu dēļ, veidojot vienu kausu. Balvas dizains ir izturīgs, pateicoties nerūsējošajam tēraudam un ir ērts transportēšanai līdz uzvarētājam pa pastu.

Rūpnīca

Shamim Polymer

Rūpnīca Rūpnīcai ir jāuztur trīs programmas, tostarp ražošanas iekārta un laboratorija un birojs. Definētu funkcionālo programmu trūkums šāda veida projektos ir iemesls to nepatīkamajai telpiskajai kvalitātei. Šis projekts mēģina atrisināt šo problēmu, izmantojot cirkulācijas elementus, lai sadalītu nesaistītas programmas. Ēkas dizains griežas ap divām tukšām telpām. Šīs tukšās telpas rada iespēju atdalīt funkcionāli nesaistītas telpas. Tajā pašā laikā darbojas kā viduspagalms, kur katra ēkas daļa ir savienota viena ar otru.

Interjera Dizains

Corner Paradise

Interjera Dizains Tā kā vietne atrodas stūra zemes gabalā intensīvas satiksmes pilsētā, kā tā var atrast mieru trokšņainā apkārtnē, vienlaikus saglabājot grīdas priekšrocības, telpisko praktiskumu un arhitektūras estētiku? Šis jautājums sākumā ir padarījis dizainu diezgan sarežģītu. Lai lielā mērā palielinātu dzīvesvietas privātumu, vienlaikus saglabājot labus apgaismojuma, ventilācijas un lauka dziļuma apstākļus, dizainers izteica drosmīgu priekšlikumu izveidot interjera ainavu. Tas ir, uzbūvēt trīsstāvu kubisku ēku un pārvietot priekšējo un aizmugurējo pagalmu uz ātriju. , veidot apstādījumu un ūdens ainavu.

Dzīvojamā Māja

Oberbayern

Dzīvojamā Māja Dizainere uzskata, ka telpas dziļums un nozīme dzīvo ilgtspējībā, kas izriet no savstarpēji saistīta un līdzatkarīga cilvēka, telpas un vides vienotības; līdz ar to, izmantojot milzīgus oriģinālos materiālus un pārstrādātus atkritumus, šī koncepcija tiek realizēta dizaina studijā, apvienojot māju un biroju, lai radītu dizaina stilu, kas sadzīvo ar vidi.

Konceptuālā Izstāde

Muse

Konceptuālā Izstāde Muse ir eksperimentāls dizaina projekts, kas pēta cilvēka muzikālo uztveri, izmantojot trīs instalācijas pieredzi, kas sniedz dažādus veidus, kā izbaudīt mūziku. Pirmais ir tīri sensacionāls, izmantojot termoaktīvu materiālu, un otrais parāda atšifrētu mūzikas telpiskuma uztveri. Pēdējais ir tulkojums starp mūzikas notāciju un vizuālajām formām. Cilvēki tiek mudināti mijiedarboties ar instalācijām un vizuāli izpētīt mūziku ar savu uztveri. Galvenais vēstījums ir tāds, ka dizaineriem ir jāapzinās, kā uztvere viņus ietekmē praksē.