Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Cifi Donut Bērnudārzs

CIFI Donut

Cifi Donut Bērnudārzs Bērnu dārzs CIFI Donut ir pievienots dzīvojamo māju kopienai. Lai izveidotu pirmsskolas izglītības aktivitātes vietu, kurā būtu integrēta praktiskums un skaistums, tā mēģina apvienot pārdošanas vietu ar izglītības telpu. Caur gredzenveida struktūru, kas savieno trīsdimensiju telpas, ēka un ainava ir harmoniski integrēta, veidojot aktivitātes vietu, kas pilna ar jautrību un izglītojošu nozīmi.

Šķidrums

GuJingGong

Šķidrums Cilvēku nodotie kultūras stāsti ir uzrādīti uz iesaiņojuma, un pūķu dzeršanas paraugi ir rūpīgi izstrādāti. Pūķis tiek cienīts Ķīnā un simbolizē labvēlību. Ilustrācijā Pūķis iznāk dzert. Tā kā to piesaista vīns, tas svārstās ap vīna pudeli, pievienojot tādus tradicionālos elementus kā Ksjaņjuna, pils, kalns un upe, kas apstiprina leģendu par Gujingas cieņas vīnu. Pēc kastes atvēršanas būs kārtis papīra ar attēliem, lai pēc atvēršanas kastei būtu kopējais displeja efekts.

Restorāns

Thankusir Neverland

Restorāns Visa projekta platība ir diezgan liela, elektrības un ūdens pārveidošanas un centrālā gaisa kondicionēšanas izmaksas, kā arī citas virtuves aparatūras un aprīkojuma izmaksas ir ļoti lielas, tāpēc pieejamais budžets iekštelpu dekorēšanai ir diezgan ierobežots, tāpēc dizaineri uzņemas “ pašas ēkas dabas skaistums ", kas sagādā lielu pārsteigumu. Jumts ir pārveidots, uzstādot uz tā dažāda lieluma debesu lukturus. Dienas laikā saule spīd caur debesu gaismām, rada dabu un harmonizētu gaismas efektu.

Gredzens

Ohgi

Gredzens Ohima gredzena dizainere Mimaya Dale ar šo gredzenu ir piegādājusi simbolisku vēstījumu. Viņas gredzena iedvesma nāca no pozitīvām nozīmēm, kas ir Japānas locīšanas faniem un cik ļoti viņi ir mīlēti Japānas kultūrā. Materiālam viņa izmanto 18K dzelteno zeltu un safīru, un tie izceļ greznu auru. Turklāt salokāmais ventilators atrodas uz gredzena leņķī, kas piešķir unikālu skaistumu. Viņas dizains ir vienotība starp austrumiem un rietumiem.

Vēstuļu Atvērējs

Memento

Vēstuļu Atvērējs Viss sākas ar pateicību. Vēstuļu atvērēju virkne, kas atspoguļo profesijas: Memento ir ne tikai instrumentu komplekts, bet arī objektu sērija, kas izsaka lietotāja pateicību un jūtas. Izmantojot produktu semantiku un vienkāršus dažādu profesiju attēlus, katra Memento skaņdarba dizains un unikālie veidi piešķir lietotājam dažādu sirsnīgu pieredzi.

Japāņu Restorāns Un Bārs

Dongshang

Japāņu Restorāns Un Bārs Dongshang ir japāņu restorāns un bārs, kas atrodas Pekinā un sastāv no bambusa dažādās formās un izmēros. Projekta vīzija bija radīt unikālu ēdināšanas vidi, savietojot japāņu estētiku ar ķīniešu kultūras elementiem. Tradicionālais materiāls ar ciešu saikni ar abu valstu mākslu un amatniecību pārklāj sienas un griestus, lai radītu intīmu atmosfēru. Dabīgais un ilgtspējīgais materiāls simbolizē pretpilsētas filozofiju ķīniešu klasiskajā stāstā, Bambusa birzes septiņos gudros, un interjers izsauc pusdienu sajūtu bambusa birzī.