Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Apgaismojums

Capsule

Apgaismojums Luktura Capsule forma atkārto mūsdienu pasaulē tik plaši izplatīto kapsulu formu: zāles, arhitektūras struktūras, kosmosa kuģi, termosi, caurules, laika kapsulas, kas daudzu gadu desmitu laikā pārraida ziņojumus pēcnācējiem. Tas var būt divu veidu: standarta un iegarenas. Lampas ir pieejamas vairākās krāsās ar atšķirīgu caurspīdīguma pakāpi. Sasaiste ar neilona virvēm lampai piešķir roku efektu. Tās universālā forma bija noteikt ražošanas un masveida ražošanas vienkāršību. Taupīšana lampas ražošanas procesā ir tā galvenā priekšrocība.

Paviljons

ResoNet Sinan Mansions

Paviljons ResoNet paviljons ir pasūtīts Sinan Mansion Šanhajā, lai svinētu ķīniešu 2017. gada jauno gadu. Tas sastāv no pagaidu paviljona un interaktīvās LED gaismas “resonēta”, kas piestiprināta iekšējā virsmā. Tajā tiek izmantotas zema Fi līmeņa metodes, lai vizualizētu dabiskajai videi raksturīgās rezonanses frekvences, izmantojot sabiedrības un apkārtējo elementu mijiedarbību ar LED tīkla palīdzību. Paviljons apgaismo sabiedrisko pasauli, reaģējot uz vibrācijas stimuliem. Neatkarīgi no tā, vai apmeklētāji var ierasties pavasara festivāla vēlēšanās, to var izmantot arī kā uzveduma skatuvi.

Atzveltnes Krēsls

Lollipop

Atzveltnes Krēsls Lollipop atzveltnes krēsls ir neparastu formu un modernu krāsu kombinācija. Tās siluetiem un krāsu elementiem vajadzēja izskatīties attālināti kā konfektēm, taču tajā pašā laikā atzveltnes krēslam vajadzētu ietilpt dažādu stilu interjeros. Chupa-chups forma veidoja roku balstu pamatu, un atzveltne un sēdeklis ir izgatavoti klasisko konfekšu veidā. Lollipop atzveltnes krēsls ir radīts cilvēkiem, kuriem patīk drosmīgi lēmumi un mode, bet nevēlas atmest funkcionalitāti un komfortu.

Gaisa Kvalitātes Kontrole

Midea Sensia AQC

Gaisa Kvalitātes Kontrole Midea Sensia AQC ir inteliģents hibrīds, kas mājas interjerā apvieno gan eleganci, gan stilu. Tas sniedz humanizētas tehnoloģijas un jauninājumus, izmantojot funkcijas, kontrolējot temperatūras un gaisa kvalitātes attīrīšanu ar apgaismojumu un vāzi līdz istabas dekoriem. Labklājība notiek, izmantojot sensoru tehnoloģiju, kas var nolasīt vidi un uzturēt stabilu vietējo temperatūru un mitrumu, saskaņā ar iepriekšējo iestatījumu, kuru veikusi MideaApp.

Gaisa Kondicionieris

Midea Sensia HW

Gaisa Kondicionieris Midea Sensia veicina dzīves kvalitāti un novatorisku veidu, kā pakļaut dekorācijas priekšmetu. Papildus gaisa plūsmas efektivitātei un klusumam tas piedāvā arī novatorisko skārienpaneli, kas nodrošina piekļuvi funkcijām un zibens krāsām un intensitātei. Krāsu terapija, kas palīdz pret stresa procesu, novirza inovatīvus produktus abpusēji, labsajūtu un estētiku. Papildus atšķirīgajai estētikai tās formas integrē mājas interjeru gan ar eleganci, gan ar stilu, novērtējot māju ar netiešu gaismu.

Rakstāmgalds

Duoo

Rakstāmgalds Duoo rakstāmgalds ir vēlme izteikt raksturu caur formu minimālismu. Tās plānas horizontālās līnijas un leņķiskās metāla kājas rada jaudīgu vizuālo attēlu. Augšējais plaukts ļauj jums novietot kancelejas preces, lai tas netraucētu, strādājot. Ierīču savienošanai uz virsmas paslēpta paplāte uztur tīru estētiku. Dabīgā finiera galda virsma nes dabiskā koka faktūras siltumu. Galds uztur nevainojamu līdzsvaru, pateicoties harmoniski izvēlētiem materiāliem, funkcionalitātei un praktiskumam apvienojumā ar regulāru un stingru formu estētiku.