Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Brīvdienu Māja

Chapel on the Hill

Brīvdienu Māja Pēc vairāk nekā 40 gadus novārtā atstātas metodistu kapelas Anglijas ziemeļos ir pārveidota par brīvdienu brīvdienu mājām 7 cilvēkiem. Arhitekti ir saglabājuši oriģinālās īpašības - augstos gotikas logus un galveno draudzes zāli -, pārvēršot kapelu harmoniskā un ērtā telpā, kas pārpludināta dienasgaismā. Šī 19. gadsimta ēka atrodas angļu lauku laukos, no kurienes paveras panorāmas skats uz kalnu kalniem un skaistajiem laukiem.

Birojs

Blossom

Birojs Lai arī tā ir biroja telpa, tajā tiek izmantota drosmīga dažādu materiālu kombinācija, un zaļā stādīšanas struktūra dienas laikā rada perspektīvas izjūtu. Dizainers nodrošina tikai telpu, un telpas vitalitāte joprojām ir atkarīga no īpašnieka, izmantojot dabas spēku un dizainera unikālo stilu! Birojs vairs nav viena funkcija, dizains ir daudzveidīgāks, un tas tiks izmantots plašā un atvērtā telpā, lai radītu dažādas iespējas starp cilvēkiem un vidi.

Birojs

Dunyue

Birojs Sarunu procesa laikā dizaineri ļauj dizainam ne tikai telpisko interjera sadalījumu, bet pilsētas / telpas / cilvēku savienojumu kopā, lai zemu taustiņu vide un telpa pilsētā nekonfliktētu, dienas laiks ir slēpta fasāde uz ielas, naktī. Tad tā kļūst par stikla gaismas kārbu pilsētā.

Ēdamistaba

Elizabeth's Tree House

Ēdamistaba Parādot arhitektūras lomu dziedināšanas procesā, Elizabetes koka nams ir jauns pusdienu paviljons terapeitiskās nometnes vajadzībām Kildare. Kalpojot bērniem, kuri atveseļojas no nopietnām slimībām, ozola meža vidū telpa veido koka oāzi. Dinamiskā, bet funkcionālā koka diagrid sistēma ietver izteiksmīgu jumtu, plašu stiklojumu un krāsainu lapegles apšuvumu, radot interjera ēdamistabas telpu, kas veido dialogu ar apkārtējo ezeru un mežu. Dziļa saikne ar dabu visos līmeņos veicina lietotāja komfortu, relaksāciju, dziedināšanu un apburti.

Multi Komerciālas Telpas

La Moitie

Multi Komerciālas Telpas Projekta La Moitie nosaukums cēlies no puses franču valodas tulkojuma, un dizains to precīzi atspoguļo līdzsvarā, kas panākts starp pretējiem elementiem: kvadrātu un apli, gaišo un tumšo. Ņemot vērā ierobežoto vietu, komanda mēģināja izveidot savienojumu un sadalījumu starp abām atsevišķām mazumtirdzniecības vietām, izmantojot divas pretējas krāsas. Kaut arī robeža starp rozā un melno zonu ir skaidra, tomēr arī no dažādām perspektīvām ir neskaidra. Virpuļveida kāpnes, daļēji rozā un daļēji melnas, ir novietotas veikala centrā un nodrošina.

Medicīnas Skaistumkopšanas Centrs

LaPuro

Medicīnas Skaistumkopšanas Centrs Dizains ir kas vairāk nekā laba estētika. Tas ir veids, kā telpa tiek izmantota. Medicīnas centrā ir integrēta forma un funkcija kā viena. Izprotiet lietotāju prasības un dodiet viņiem pieredzi par visiem smalkajiem pieskārieniem apkārtējā vidē, kas jūtas atvieglojoši un patiesi gādīgi. Dizains un jaunā tehnoloģiju sistēma nodrošina risinājumus lietotājam un ir viegli pārvaldāmi. Ņemot vērā veselību, labklājību un medicīnu, centrs pieņēma videi draudzīgus materiālus un uzraudzīja būvniecības procesu. Visi elementi ir integrēti dizainā, kur tas ir patiesi piemērots lietotājiem.