Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Japāņu Restorāns

Moritomi

Japāņu Restorāns Japāņu virtuvi piedāvājošā restorāna Moritomi pārvietošana blakus pasaules mantojumam Himeji pilij pēta sakarības starp materialitāti, formu un tradicionālās arhitektonikas interpretāciju. Jaunā telpa mēģina reproducēt pils akmens nocietinājumu modeli no dažādiem materiāliem, ieskaitot neapstrādātus un slīpētus akmeņus, ar melnu oksīdu pārklātu tēraudu un tatami paklājus. Grīda, kas izgatavota no mazām, ar sveķiem pārklātām grants, attēlo pils grāvju. Divas krāsas, balta un melna, no ārpuses plūst kā ūdens, un, šķērsojot koka režģiem izrotātas ieejas durvis, uz reģistratūras zāli.

Ģimenes Dzīvesvieta

Sleeve House

Ģimenes Dzīvesvieta Šo patiesi unikālo māju projektēja ievērojams arhitekts un zinātnieks Adam Dayem, un nesen tā ieguva otro vietu American-Architects ASV Gada ēkas konkursā. 3-BR / 2,5 vannu māja ir novietota uz atvērtām, slīdošām pļavām tādā vietā, kas nodrošina privātumu, kā arī dramatisku skatu uz ieleju un kalniem. Tik mīklaina, cik praktiska, struktūra ir iecerēta shematiski kā divi krustojoši, piedurknei līdzīgi tilpumi. Ilgtspējīgi iegūta ogļota koka fasāde piešķir mājai raupju, laikapstākļu faktūru, mūsdienīgu veco šķūņu interpretāciju Hadsona ielejā.

Mākslas Telpa

Surely

Mākslas Telpa Šī ir gan māksla, gan gadījuma rakstura preces, gan mazumtirdzniecības lietas, kas apvienotas vienā telpā. Kopš arhitektūras, kas ir valstī darbināma apģērba āķa rūpnīca. Visa ēka saglabā raibu sienas faktūru, kā telpas slāņa faktūra, veidojot atšķirīgu kontrastu ar ārpusi, rada arī telpas pieredzi. Atteikties no pārāk daudz cietas rotājuma, displejā izmantoja mīkstu rotājumu, kas radīja relaksējošu sajūtu. Kontrasts starp radīšanu un agrīno stadiju ir elastīgāks kosmosa ilgtspējīgai attīstībai nākotnē.

Tirdzniecības Centrs

Shuimolanting

Tirdzniecības Centrs Šīs lietas ķīniešu stils pieņem tumšo kafijas sarkano malto akmeni tirgū un grīdas loga dabiskā apgaismojuma tukšu, veidojot kontrastu starp gaismu un ēnu, virtuālo un reālo. Virtuālās un alumīnija koka restes, vara mākslas lotosa lapu gabali ūdens ainaviskajā vietā un ķīniešu rakstzīmju struktūras uzstādīšanas māksla atpūtas vietā ir "tintes orhideju tiesas" punkts. lietu. Jo īpaši jaunu baku materiālu izmantošana parasti izceļ ārkārtas, bet arī atjautīgi samazina virsmas izmaksas.

Vannas Istabu Izstāžu Zāle

Agape

Vannas Istabu Izstāžu Zāle Lai atšķirtos no parastās izstāžu telpas, mēs definējam šo telpu kā fonu, kas var uzsvērt preču skaistumu. Ar šo definīciju mēs vēlamies izveidot laika posmu, kurā prece var spontāni spīdēt pati. Mēs arī izveidojam laika asi, lai parādītu katru produktu, kas šajā telpā tika parādīts no atšķirīga laika.

Starptautiskā Skola

Gearing

Starptautiskā Skola Debrecenas Starptautiskās skolas konceptuālā apļa forma simbolizē aizsardzību, vienotību un kopienu. Dažādās funkcijas parādās kā savienoti pārnesumi, paviljoni uz virknes, kas izkārtota uz loka. Vietas sadrumstalotība rada dažādas kopienas zonas starp klasēm. Jaunā kosmosa pieredze un pastāvīgā dabas klātbūtne palīdz studentiem radoši domāt un izpaust savas idejas. Ceļi, kas ved uz izbraukuma izglītības dārziem un mežu, papildina apļa koncepciju, radot aizraujošu pāreju starp apbūvēto un dabisko vidi.