Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Biznesa Atpūtas Telpa

Rublev

Biznesa Atpūtas Telpa Atpūtas telpas dizains ir iedvesmots no krievu konstruktīvisma, Tatlinas torņa un krievu kultūras. Arodbiedrības formas torņi tiek izmantoti kā acu uztvērēji atpūtas telpā, lai izveidotu noteiktas telpas atpūtas telpā kā noteikta veida zonējumu. Apaļo formas kupolu dēļ atpūtas telpa ir ērta zona ar dažādām zonām ar kopējo ietilpību 460 sēdvietām. Teritorija ir redzama ar dažāda veida sēdvietām pusdienošanai; strādā; komforts un relaksējoša. Apaļajiem gaismas kupoliem, kas novietoti viļņotajos griestos, ir dinamisks apgaismojums, kas mainās dienas laikā.

Dzīvojamā Māja

SV Villa

Dzīvojamā Māja SV Villa priekšnoteikums ir dzīvot pilsētā ar lauku privilēģijām, kā arī ar mūsdienīgu dizainu. Vietne ar nesalīdzināmu skatu uz Barselonas pilsētu, Montjuic kalnu un Vidusjūru fonā rada neparastu apgaismojumu. Māja koncentrējas uz vietējiem materiāliem un tradicionālajām ražošanas metodēm, saglabājot ļoti augstu estētikas līmeni. Tā ir māja, kurai ir jūtīgums un cieņa pret savu vietu

Dzīvokļu Vienības

The Square

Dzīvokļu Vienības Dizaina ideja bija izpētīt arhitektoniskās attiecības starp dažādām formām, kuras tiek veidotas kopā, lai izveidotu līdzīgas kustīgas vienības. Projekts sastāv no 6 vienībām, katra no tām ir 2 pārvadāšanas konteineri, kas savstarpēji piestiprināti, veidojot L formas masu. Šīs L formas vienības ir nostiprinātas pārklājošās pozīcijās, veidojot tukšumus un cietus, lai radītu kustības sajūtu un nodrošinātu pietiekamu dienasgaismu un labu ventilāciju. vide. Galvenais dizaina mērķis bija izveidot nelielu māju tiem, kas nakti pavada ielās bez mājām vai pajumtes.

Ķīniešu Restorāns

Ben Ran

Ķīniešu Restorāns Ben Ran ir mākslinieciski harmonisks ķīniešu restorāns, kas atrodas Luxury Hotel, Vangohh Eminent, Malaizijā. Dizainers pielieto austrumu stila tehnikas intraverto un kodolīgumu, lai radītu patiesu restorāna garšu, kultūru un dvēseli. Tas ir garīgās skaidrības simbols, pamest pārtikušo un panākt dabisku un vienkāršu atgriešanos pie sākotnējā prāta. Interjers ir dabisks un neizsmalcināts. Izmantojot seno jēdzienu, arī sinhronitāte ar restorāna vārdu Ben Ran, kas nozīmē oriģinālu un dabu. Restorāns aptuveni 4088 kvadrātpēdas.

Laipņu Enerģētiska Aktivizēšana

Solar Skywalks

Laipņu Enerģētiska Aktivizēšana Pasaules metropolēs - tāpat kā Pekinā - ir daudz laipu, kas šķērso intensīvas satiksmes artērijas. Tie bieži ir nepievilcīgi, mazinot kopējo pilsētas iespaidu. Dizaineru ideja apšūt laipas ar estētiskiem, enerģiju radošiem PV moduļiem un pārveidot tos par pievilcīgiem pilsētas punktiem ir ne tikai ilgtspējīga, bet arī rada skulpturālu daudzveidību, kas kļūst par aculiecinieku pilsētas ainavā. E-automašīnu vai E-velosipēdu uzlādes stacijas zem laipām saules enerģiju izmanto tieši uz vietas.

Frizētava

Vibrant

Frizētava Uztverot botāniskā attēla būtību, debesu dārzs tika izveidots visā ejā, nekavējoties laipni uzņem viesus, lai viņi gozētos zemē, pārvietojoties malā no pūļa, uzņemot viņus no ieejas. Palūkojoties tālāk telpā, sašaurinātais izkārtojums stiepjas uz augšu ar detalizētu zelta pieskārienu. Botāniskās metaforas joprojām ir spilgti izteiktas visā telpā, aizstājot burzmas troksni, kas nāk no ielām, un šeit tas kļūst par slepenu dārzu.