Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Iepakoti Kokteiļi

Boho Ras

Iepakoti Kokteiļi Boho Ras pārdod iesaiņotus kokteiļus, kas pagatavoti ar izcilākajiem vietējiem indiešu stiprajiem alkoholiskajiem dzērieniem. Produktam ir bohēmas vibe, kas atspoguļo netradicionālo māksliniecisko dzīvesveidu, un produkta vizuālie attēli ir abstrakts buzz attēls, ko patērētājs saņem pēc kokteiļa dzeršanas. Tam ir lieliski izdevies sasniegt viduspunktu, kur satiekas globālie un vietējie, kur viņi saplūst, veidojot produktam Glocal vibe. Boho Ras pārdod tīru spirtu 200 ml pudelēs un iesaiņotus kokteiļus 200 ml un 750 ml pudelēs.

Podcast

News app

Podcast Jaunumi ir intervijas programma audio informācijai. To iedvesmojis iOS ābolu plakanais dizains ar ilustrācijām, lai ilustrētu informācijas blokus. Vizuāli fonam ir elektriski zila krāsa kā misija, lai bloki izceltos. Ir ļoti maz grafisko elementu - mērķis, lai padarītu lietojumprogrammu ērtu lietošanu, nenoviršot uzmanību no lietotāja un nepazaudējot to.

Korejas Veselības Pārtikas

Darin

Korejas Veselības Pārtikas Darin ir paredzēts, lai atbrīvotu mūsdienu cilvēkus no nevēlēšanās izmantot Korejas tradicionālos veselīgas pārtikas produktus noguruma sabiedrībā, un tas raksturo vienkāršu, grafisku skaidrību, piegādājot iepakojumus mūsdienu cilvēku jutīgumam, atšķirībā no neparedzētiem attēliem, kurus izmantojuši tradicionālie korejiešu veselības pārtikas veikali. . Visi zīmējumi ir izgatavoti no asinsrites motīviem, vizualizējot mērķi nodrošināt dzīvīgumu un veselību nogurušajiem 20. un 30. gadiem.

3D Animācija

Alignment to Air

3D Animācija Runājot par radošo burtu animāciju, Jin sāka ar alfabētu A. Un, runājot par koncepcijas soli, viņš centās redzēt enerģiskākas noskaņas, atspoguļojot viņa filozofiju, kas ir diezgan aktīva, bet tajā pašā laikā organizējoša. Pa ceļam viņš nāca klajā ar pretrunīgiem vārdiem, kas kaut kādā veidā pamatīgi aizstāvēja savu ideju, piemēram, pielīdzināt gaisam, kas ir šī projekta nosaukums. Paturot to prātā, animācija parāda precīzākus un smalkākus pirmā vārda mirkļus. No otras puses, tas beidzas ar diezgan elastīgu un brīvu vibe, lai parādītu pēdējo burtu.

Tīmekļa Dizains Un Ux

Si Me Quiero

Tīmekļa Dizains Un Ux Vietne Sí, Me Quiero ir telpa, kas palīdz būt pašam. Lai īstenotu projektu, bija jāveic intervijas un jāizpēta sociālais un kultūras konteksts attiecībā uz sievietēm; viņas projekcija sabiedrībā un ar sevi. Tika secināts, ka tīmeklis būs pavadījums un tiks izmantots ar pieeju, kas palīdzēs mīlēt sevi. Dizainā tā atspoguļojas vienkāršībā ar neitrāliem toņiem, izmantojot sarkanus kontrastus, lai pievērstu uzmanību noteiktām klienta izdotās grāmatas zīmola darbībām. Iedvesma nāca no konstruktīvisma mākslas.

Vīna Etiķetes Dizains

314 Pi

Vīna Etiķetes Dizains Eksperimenti ar vīna degustāciju ir nebeidzams process, kas ved uz jauniem ceļiem un atšķirīgiem aromātiem. Bezgalīgā pi secība, neracionālais cipars ar bezgalīgajām decimālzīmēm, nezinot pēdējo no tām, bija iedvesma šo vīnu nosaukumam bez sulfītiem. Dizaina mērķis ir likt uzmanības centrā 3,14 vīna sēriju īpašības, nevis paslēpt tās starp attēliem vai grafikām. Pēc minimālistiskas un vienkāršas pieejas etiķete parāda tikai šo dabīgo vīnu patiesās īpašības, kā tos var novērot vīndarības piezīmju grāmatiņā.