Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Zīmola Lietošana

1869 Principe Real

Zīmola Lietošana 1869. gada Principe Real ir viesu nams, kas atrodas Lisabonas modernākajā vietā - Principe Real. Madonna tikko nopirka māju šajā apkārtnē. Šī pansija atrodas 1869. gada vecā pilī, saglabājot veco šarmu, kas sajaukts ar mūsdienu interjeru, piešķirot tai greznu izskatu. Šim zīmolam bija jāiekļauj šīs vērtības savā logotipā un zīmola lietojumprogrammās, lai atspoguļotu šīs unikālās naktsmītnes filozofiju. Tā rezultātā tiek izveidots logotips, kas sajauc klasisko fontu, atgādinot vecos durvju numurus, ar modernu tipogrāfiju un detalizētu informāciju par stilizētu gultas ikonu L Real.

Dzīvesvieta

Panorama Villa

Dzīvesvieta Izņemot tipiska Mani ciema struktūru, koncepcija tiek iecerēta kā atsevišķu akmens fragmentu virkne, kas griežas ap ātriju, ieejas un dzīvojamām telpām. Rezidences aptuvenie apjomi atver dialogu ar viņu dabisko vidi, savukārt viņu atvēršanās ritms vai nu nodrošina privātumu, vai arī aicina uz panorāmas skatu uz horizontu, veidojot tiešu secīgu un daudzveidīgu stāstījumu pieredzi. Villa atrodas Navarino rezidencēs, privātu īpašumu luksusa villu kolekcijā, Navarino kāpu kūrorta centrā.

Bavārijas Alus Iepakojuma Dizains

AEcht Nuernberger Kellerbier

Bavārijas Alus Iepakojuma Dizains Viduslaikos vietējās alus darītavas ļāva savam alus laikmetam atrasties vairāk nekā 600 gadus vecos akmeņu cirstos pagrabos zem Nirnbergas pils. Godinot šo vēsturi, "AEcht Nuernberger Kellerbier" iesaiņojums atskatās uz laiku. Alus etiķetē redzams uz rokas klints sēžot uz klintīm un koka mucu pagrabā, ko ierāmējuši vintage stila fonti. Plombēšanas etiķete ar uzņēmuma preču zīmi "St. Mauritius" un vara krāsas korona korķis apliecina meistarību un uzticību.

Tirdzniecības Centrs

Xi’an Legend Chanba Willow Shores

Tirdzniecības Centrs Dizains apvieno ziemeļaustrumu tautu ar dienvidu maigumu un žēlastību, lai ļautu dzīvei visaptverošai. Gudrais dizains un kompaktais izkārtojums paplašina interjera arhitektūru. Dizainers izmanto vienkāršas un starptautiskas dizaina prasmes ar tīriem elementiem un vienkāršiem materiāliem, kas padara telpu dabisku, nesteidzīgu un unikālu. Dizains ir tirdzniecības centrs ar 600 kvadrātmetriem, tā mērķis ir projektēt modernu austrumu aicinājumu tirdzniecības centru, padarot iedzīvotāja sirdi klusu un izmetot ārpusi trokšņainu. Esiet lēns un izbaudiet skaistuma dzīvi.

Tirdzniecības Centrs

Yango Poly Kuliang Hill

Tirdzniecības Centrs Šī dizaina mērķis ir izpētīt, kā iegūt prieku piepilsētas idilliskās dzīves pieredzi, kas mudina cilvēkus turpināt dzīvi un liek cilvēkiem virzīties uz austrumu dzejnieku mājokli. Dizainers izmanto mūsdienīgu un vienkāršu dizaina prasmi ar dabīgiem un vienkāršiem materiāliem. Koncentrējoties uz garu un novārtā atstājot formu, dizains apvieno ainavas Zen un tējas kultūras elementus, zvejnieku amorous jūtas, eļļas un papīra lietussargu. Izmantojot detaļu apstrādi, tas līdzsvaro funkciju un estētiku un padara dzīvi māksliniecisku.

Villa

Tranquil Dwelling

Villa Dizains izmanto formālās līdzsvara dizaina tehnikas kā aiksus, lai nodotu austrumu māksliniecisko koncepciju. Tas pieņem bambusa, orhidejas, plūmju zieda un ainavas elementus. Vienkāršo ekrānu veido bambusa formas pagarinājums, atskaitot betona formu, un tas apstājas tur, kur tam vajadzētu apstāties. Dzīvojamās istabas un ēdamistabas izkārtojumi uz augšu un uz leju nosaka vietas robežu un iemieso austrumu perspektīvu telpisko, kas ir maz un savārstīts. Ap tēmu, kā dzīvot vienkārši un viegli ceļot, kustīgās līnijas ir skaidras, tas ir jauns mēģinājums cilvēku dzīves videi.