Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Apgaismojums

Mondrian

Apgaismojums Piekares lampa Mondrian sasniedz emocijas, izmantojot krāsas, apjomus un formas. Nosaukums noved pie tā iedvesmas, gleznotāja Mondriana. Tā ir piekares lampa ar taisnstūra formu horizontālā asī, ko veido vairāki krāsaina akrila slāņi. Lampai ir četri dažādi skati, izmantojot mijiedarbību un harmoniju, ko rada šai kompozīcijai izmantotās sešas krāsas, kur formu pārtrauc balta līnija un dzeltens slānis. Mondrian izstaro gaismu gan uz augšu, gan uz leju, radot izkliedētu, neinvazīvu apgaismojumu, ko regulē ar regulējamu bezvadu tālvadības pulti.

Hanteles Rokturis

Dbgripper

Hanteles Rokturis Šis ir drošs un labi noturīgs fitnesa rīks visu vecumu cilvēkiem. Mīksts pieskāriena pārklājums uz virsmas, kas nodrošina zīdainu sajūtu. Izgatavots no 100% pārstrādājama silikona ar īpašu materiāla formulu, kas rada 6 dažādus cietības līmeņus, ar dažādu izmēru un svaru, nodrošina izvēles saķeres spēka apmācību. Rokas satvērējs var ietilpt arī noapaļotajā robā abās hanteles stieņa pusēs, pievienojot tam svaru roku muskuļu trenēšanai līdz pat 60 dažādu spēka kombināciju veidiem. Uzkrītošās krāsas no gaišas līdz tumšai, norāda izturību un svaru no gaišas līdz smagai.

Vāze

Canyon

Vāze Ar rokām darinātā ziedu vāze tika izgatavota, izmantojot 400 dažādu biezumu precīzas lāzergriešanas lokšņu metāla gabalus, saliekot slāni pa slānim un metinot pa gabalu, demonstrējot māksliniecisku ziedu vāzes skulptūru, kas attēlota detalizētā kanjona rakstā. Metāla slāņi parāda kanjona sekcijas faktūru, palielinot arī scenārijus ar atšķirīgu vidi, radot neregulāri mainīgas dabiskās tekstūras efektus.

Krēsls

Stool Glavy Roda

Krēsls Stool Glavy Roda iemieso ģimenes galvai raksturīgās īpašības: integritāti, organizētību un pašdisciplīnu. Taisni leņķi, apļa un taisnstūra formas kombinācijā ar ornamenta elementiem atbalsta pagātnes un tagadnes saikni, padarot krēslu par mūžīgu priekšmetu. Krēsls ir izgatavots no koka, izmantojot videi draudzīgus pārklājumus, un to var krāsot jebkurā vēlamajā krāsā. Stool Glavy Roda dabiski iederēsies jebkurā biroja, viesnīcas vai privātmājas interjerā.

Balva

Nagrada

Balva Šis dizains ir realizēts, lai veicinātu dzīves normalizēšanos pašizolācijas laikā un izveidotu īpašu balva tiešsaistes turnīru uzvarētājiem. Balvas dizains atspoguļo bandinieka pārtapšanu par karalieni, kā atzinību spēlētājas progresam šahā. Balva sastāv no divām plakanām figūrām, karalienes un bandinieka, kuras ir ievietotas viena otrā šauru spraugu dēļ, veidojot vienu kausu. Balvas dizains ir izturīgs, pateicoties nerūsējošajam tēraudam un ir ērts transportēšanai līdz uzvarētājam pa pastu.

Rūpnīca

Shamim Polymer

Rūpnīca Rūpnīcai ir jāuztur trīs programmas, tostarp ražošanas iekārta un laboratorija un birojs. Definētu funkcionālo programmu trūkums šāda veida projektos ir iemesls to nepatīkamajai telpiskajai kvalitātei. Šis projekts mēģina atrisināt šo problēmu, izmantojot cirkulācijas elementus, lai sadalītu nesaistītas programmas. Ēkas dizains griežas ap divām tukšām telpām. Šīs tukšās telpas rada iespēju atdalīt funkcionāli nesaistītas telpas. Tajā pašā laikā darbojas kā viduspagalms, kur katra ēkas daļa ir savienota viena ar otru.