Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Kafejnīca

Hunters Roots

Kafejnīca Atbildot uz īsas, modernas, tīras estētikas īpatnībām, tika izveidots interjers, kuru iedvesmoja koka augļu kastes, kuras tika izmantotas abstraktā formā. Kastes aizpilda telpas, radot ieskaujošu, gandrīz alu līdzīgu skulpturālu formu, tomēr tādu, kas ir izgatavota no vienkāršām un taisnām ģeometriskām formām. Rezultāts ir tīra un kontrolēta telpiskā pieredze. Gudrs dizains arī palielina ierobežoto vietu, pārvēršot praktisko aprīkojumu dekoratīvos elementos. Gaismas, skapīši un plaukti veicina dizaina koncepciju un skulpturālu vizuālo izskatu.

Kristāla Gaismas Skulptūra

Grain and Fire Portal

Kristāla Gaismas Skulptūra Sastāvā no koka un kvarca kristāla, šajā organiskajā gaismas skulptūrā tiek izmantota ilgtspējīgi iegūta koksne no izturētas tīkkoka rezerves krājuma. Pēc tam gadu desmitiem ilgi saules, vēja un lietus ietekmē koks tiek veidots ar rokām, slīpēts, sadedzināts un pabeigts traukā, kurā var turēt LED apgaismojumu un kā dabisko difuzoru izmanto kvarca kristālus. Katrā skulptūrā tiek izmantoti 100% dabiski nemainīti kvarca kristāli, kas ir aptuveni 280 miljoni gadu veci. Tiek izmantotas dažādas koka apdares metodes, ieskaitot Shou Sugi Ban metodi, kur uguns tiek izmantota konservēšanai un kontrastējošai krāsai.

Apgaismojums

Capsule

Apgaismojums Luktura Capsule forma atkārto mūsdienu pasaulē tik plaši izplatīto kapsulu formu: zāles, arhitektūras struktūras, kosmosa kuģi, termosi, caurules, laika kapsulas, kas daudzu gadu desmitu laikā pārraida ziņojumus pēcnācējiem. Tas var būt divu veidu: standarta un iegarenas. Lampas ir pieejamas vairākās krāsās ar atšķirīgu caurspīdīguma pakāpi. Sasaiste ar neilona virvēm lampai piešķir roku efektu. Tās universālā forma bija noteikt ražošanas un masveida ražošanas vienkāršību. Taupīšana lampas ražošanas procesā ir tā galvenā priekšrocība.

Paviljons

ResoNet Sinan Mansions

Paviljons ResoNet paviljons ir pasūtīts Sinan Mansion Šanhajā, lai svinētu ķīniešu 2017. gada jauno gadu. Tas sastāv no pagaidu paviljona un interaktīvās LED gaismas “resonēta”, kas piestiprināta iekšējā virsmā. Tajā tiek izmantotas zema Fi līmeņa metodes, lai vizualizētu dabiskajai videi raksturīgās rezonanses frekvences, izmantojot sabiedrības un apkārtējo elementu mijiedarbību ar LED tīkla palīdzību. Paviljons apgaismo sabiedrisko pasauli, reaģējot uz vibrācijas stimuliem. Neatkarīgi no tā, vai apmeklētāji var ierasties pavasara festivāla vēlēšanās, to var izmantot arī kā uzveduma skatuvi.

Servisa Birojs

Miyajima Insurance

Servisa Birojs Projekta ideja ir "savienot biroju ar pilsētu", izmantojot vides priekšrocības. Vietne atrodas vietā, kur tiek veikts pilsētas pārskats. Lai to sasniegtu, tiek pieņemta tuneļa formas telpa, kas iet caur ieejas vārtiem līdz biroja telpas beigām. Griestu koka līnija un melnā sprauga, kurā ir uzstādītas gaismas un gaisa kondicionēšanas ierīces, uzsver virzienu uz pilsētu.

Atzveltnes Krēsls

Lollipop

Atzveltnes Krēsls Lollipop atzveltnes krēsls ir neparastu formu un modernu krāsu kombinācija. Tās siluetiem un krāsu elementiem vajadzēja izskatīties attālināti kā konfektēm, taču tajā pašā laikā atzveltnes krēslam vajadzētu ietilpt dažādu stilu interjeros. Chupa-chups forma veidoja roku balstu pamatu, un atzveltne un sēdeklis ir izgatavoti klasisko konfekšu veidā. Lollipop atzveltnes krēsls ir radīts cilvēkiem, kuriem patīk drosmīgi lēmumi un mode, bet nevēlas atmest funkcionalitāti un komfortu.