Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Skaļruņu Orķestris

Sestetto

Skaļruņu Orķestris Orķestru skaļruņu ansamblis, kas spēlē kopā kā īsti mūziķi. Sestetto ir daudzkanālu audio sistēma, kas ļauj atskaņot atsevišķus instrumentu celiņus atsevišķos skaļruņos ar dažādām tehnoloģijām un materiāliem, kas veltīti konkrētajam skaņas korpusam, starp tīru betonu, rezonējošiem koka skaņas dēļiem un keramikas ragiem. Dziesmu un partiju sajaukšana atkal notiek fiziski klausīšanās vietā, tāpat kā īstā koncertā. Sestetto ir ierakstītās mūzikas kamerorķestris. Sestetto tieši ražo tā dizaineri Stefano Ivans Scarascia un Francesco Shyam Zonca.

Kafejnīca

Perception

Kafejnīca Šī mazā siltā koka kafejnīca atrodas krustojuma stūrī, klusā apkaimē. Centralizētā atvērtās sagatavošanas zona nodrošina tīru un plašu barista snieguma pieredzi apmeklētājiem visur, kur atrodas bāra sēdeklis vai galda sēdeklis kafejnīcā. Griestu objekts ar nosaukumu "Ēnojošais koks" sākas no sagatavošanas zonas aizmugures, un tas aptver klientu zonu, lai padarītu visu šīs kafejnīcas atmosfēru. Tas dod neparastu telpisko efektu apmeklētājiem un kļūst arī par līdzekli cilvēkiem, kuri vēlas pazust domās ar kafijas garšu.

Publiskais Āra Dārza Krēsls

Para

Publiskais Āra Dārza Krēsls Para ir publisku āra krēslu komplekts, kas paredzēts, lai nodrošinātu ierobežotu elastību āra apstākļos. Krēslu komplekts, kam ir unikāli simetriska forma un kas pilnībā atšķiras no parastā krēslu dizaina raksturīgā vizuālā līdzsvara. Iedvesmojoties no vienkāršas šūpuļveida formas, šis āra krēslu komplekts ir drosmīgs, mūsdienīgs un atzinīgi vērtē mijiedarbību. Gan ar smagu svērto dibenu, Para A atbalsta 360 rotāciju ap pamatni, un Para B atbalsta divvirzienu pagriešanu.

Galds

Grid

Galds Režģis ir galds, kas veidots no režģu sistēmas, kuru iedvesmojusi tradicionālā ķīniešu arhitektūra, kur dažādās ēkas daļās tiek izmantots koka konstrukciju veids, ko sauc par Dugunu (Dou Gong). Izmantojot tradicionālo savstarpēji savienojamo koka struktūru, galda montāža ir arī process, kā uzzināt par struktūru un iepazīt vēsturi. Atbalsta konstrukcija (Dou Gong) ir izgatavota no moduļu detaļām, kuras var viegli izjaukt, kurām nepieciešama uzglabāšana.

Mēbeļu Sērija

Sama

Mēbeļu Sērija Sama ir autentiska mēbeļu sērija, kas nodrošina funkcionalitāti, emocionālu pieredzi un unikalitāti, izmantojot tās minimālās, praktiskās formas un spēcīgo vizuālo efektu. Kultūras iedvesma, kas iegūta no virpuļojošo kostīmu dzejas, kas valkātas Sama ceremonijās, tiek atkārtoti interpretēta tās dizainā, spēlējot konisko ģeometriju un metāla liekšanas paņēmienus. Sērijas skulpturālā poza ir apvienota ar materiālu, formu un ražošanas paņēmienu vienkāršību, lai piedāvātu funkcionālu & amp; estētiskās priekšrocības. Rezultāts ir moderna mēbeļu sērija, kas piešķir atšķirīgu pieskārienu dzīvojamām telpām.

Gredzens

Dancing Pearls

Gredzens Dejojošās pērles starp rūcošajiem jūras viļņiem, tas ir okeāna un pērļu iedvesmas rezultāts, un tas ir 3D modeļa gredzens. Šis gredzens ir veidots ar zelta un krāsainu pērļu kombināciju ar īpašu struktūru, lai īstenotu pērļu kustību starp rēcošajiem okeāna viļņiem. Caurules diametrs ir izvēlēts labā izmērā, kas padara dizainu pietiekami izturīgu, lai modeli padarītu izgatavojamu.