Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Augošā Lampa

BB Little Garden

Augošā Lampa Šis projekts ierosina atbalstīt šo jauno lietojumu, kas nodrošina pilnīgāku maņu gatavošanas pieredzi. BB Mazais dārzs ir izstarojoša spuldze, kas vēlas pārskatīt aromātisko augu vietu virtuvē. Tas ir apjoms ar skaidrām līnijām kā īsts minimālisma objekts. Gluds dizains ir īpaši pētīts, lai pielāgotos dažādiem iekštelpu apstākļiem un virtuvei pievērstu īpašu piezīmi. BB Mazais dārzs ir ietvars augiem, tā tīrā līnija tos palielina un netraucē lasīt.

Sānu Galds

una

Sānu Galds netraucēta integrācija ir una tabulas būtība. trīs rūpes formas saliek rūdīta stikla virsmu. Materiālu un to spēju intensīvas izskatīšanas produkts, izturīgs, tomēr gaisīgs pēc izskata un neticami viegls, una parādās kā līdzsvara un labvēlības iemiesojums.

Kumode

shark-commode

Kumode Kumode apvienota ar atvērtu plauktu, un tas rada kustības sajūtu, un divas daļas padara to stabilāku. Dažādu virsmu un krāsu izmantošana ļauj radīt atšķirīgu noskaņu, un to var uzstādīt starp dažādiem interjeriem. Slēgtā kumode un atvērtais plaukts rada ilūziju par dzīvu būtni.

Galds

Minimum

Galds Ļoti viegls un vienkāršs ražošanā un transportēšanā. Tas ir ļoti funkcionāls dizains, kaut arī ārēji tas ir ļoti viegls un unikāls. Šī ierīce ir pilnībā izjaukta, un to var izjaukt un salikt jebkurā vietā. Garumu var izgatavot kombinēti, jo tas var būt koka-metāla kājas, kas samontētas caur metāla savienotājiem. Kāju formu un krāsu var mainīt atbilstoši prasībām.

Skapis

Deco

Skapis Viens skapis karājās virs otra. Ļoti unikāls dizains, kas ļauj mēbelēm neaizpildīt vietu, jo kastes nevis stāv uz grīdas, bet ir piekārtas. Tas ir ļoti ērti lietojams, jo kastes tika sadalītas pa grupām, un tādā veidā tas būs ļoti ērti lietotājam. Materiālu krāsu variācijas ir pieejamas.

Kumode

dog-commode

Kumode Šis kumode ārēji ir līdzīgs sunim. Tas ir ļoti priecīgs, bet tajā pašā laikā ļoti funkcionāls. Šīs kumodes iekšpusē atrodas trīspadsmit dažāda lieluma kastes. Šī kumode sastāv no trim atsevišķām daļām, kas ir savienotas kopā, veidojot vienu unikālu lietu. Oriģinālās kājas rada stāvoša suņa ilūziju.